Adres

We zijn gevestigd aan De Heuvel 93 in Geldrop.
Hier zat voorheen Ringo’s.

Telefoonnummer

Voor vragen of reserveringen:
040-7370467

Contact

Openingstijden
We zijn geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag van 11:30 – 00:00 uur. Bekijk onze lunchkaart of  dinerkaart

Maandag, Dinsdag en Woensdag zijn we gesloten, maar kun je terecht in ons andere Restaurant Four in Geldrop.

Voor vragen of reserveringen neem gerust vanaf 15.00 uur contact met ons op: 040-7370467 of per whatsapp naar 0631901183.

Bezorging & afhaal
Bestelling doorgeven kan op Do t/m Zo tussen 15.00 – 20.00 uur.
Dit kan telefonisch naar 0407370467 of per whatsapp naar 0631901183

Bekijk onze lunchkaart of dinerkaar voor bezorging & afhaal.

Hotel
Wist je dat Boutique Hotel Four ook van dezelfde eigenaren is als van Restaurant Square? Ook zit er een restaurant en mooi terras waar je met goed weer lekker buiten kunt zitten.

Contactformulier

Voor vragen kun je gebruik maken van ons contactformulier.

  Over ons

  Restaurant Square & Boutique hotel & restaurant FOUR

  In april 2018 is ons restaurant Square hier aan de Heuvel in Geldrop geopend. Direct in een uitzonderlijk hete zomer met voor en achter een terras en binnen iets meer dan 50 zitplaatsen. Bij ons heeft altijd kwaliteit
  van vlees en bereiding op de bbq/grill met dagverse producten de toon gezet, rijk gevulde borden en voldane tevreden gasten was, en is, ons motto.
  Helaas was al gauw genoeg Corona de sluiting een onderbreking van ons fysiek restaurant, wij zijn direct met bezorgen en afhalen gestart en hebben juist deze periode veel nieuwe gasten mogen bedienen.
  Omdat we tijdens de lockdown ( en de 1,5 meter regel al gauw) tot de conclusie kwamen dat we extra ruimte voor onze gasten wilden creëren hebben we achter een sfeervol overdekt en verwarmd “buitenrestaurant” gerealiseerd.
  We hebben nu een sfeervol restaurant “binnen” en het overdekte restaurant “buiten”. Het “buitenrestaurant” leent zich uitstekend voor gezellige bijeenkomsten en feestjes, ook hebben wij er regelmatig, inmiddels onze bekende, muziekavonden met live muziek en dj’s.
  U kunt bij ons terecht voor lunch, borrel & diner in sfeervol, ongedwongen ambiance met voortreffelijke gerechten. Square is geopend van donderdag t/m zondag.
  Mede door het succes van Square zijn wij geënthousiasmeerd een tweede locatie te openen. Afgelopen november (2022)  is ons geheel vernieuwde Boutique hotel & restaurant Four geopend. Four heeft een groot restaurant met gevarieerde lunch en dinerkaart en daarbij een gezellige bar. Hier zijn we dagelijks geopend voor lunch, borrel & diner. Daarbij heeft het hotel geheel vernieuwde royale comfortabele hotelkamers. Deze locatie leent zich dan ook uitstekend voor feesten waarbij overnacht kan worden op locatie.
  Four ligt centraal direct aan de afslag a 67, Bogardeind in Geldrop en heeft een royale gratis parkeergelegenheid.
  Wij hopen u vaak te zien bij restaurant Square en ons Boutique hotel en restaurant Four.
  Liefs Ralf en Valerie Pennings-Geelink

  Reserveren